Dave Pieters is nieuwe ceo Hoogvliet

Dave Pieters (43) is per ingang van 1 oktober dit jaar de nieuwe ceo van Hoogvliet. Pieters volgt Siep de Haan op, die twintig jaar actief was bij de supermarktketen, waarvan dertien jaar als algemeen directeur.

Pieters werkte eerder onder meer bij Aldi, Ahold en Coles in Australië. De afgelopen jaren was hij ceo bij Pont Meyer. Ook zat hij in diverse (directie)functies bij onder meer Hans Anders en Nike. Pieters vormt samen met Luuc Turkstra (financieel directeur) en Rutger van den Bout (commercieel directeur) de statutaire directie van Hoogvliet. 

Naast een wijziging in de directie benoemt ook de raad van commissarissen twee nieuwe leden. Alfred Levi volgt als voorzitter Uitze Tjeerdsma op. Peter Verveen wordt opgevolgd door Chris Dik. 

Levi was eerder onder meer marketeer bij Procter & Gamble en zat in de directie van Albert Heijn. Ook Dik vervulde diverse directiefuncties bij Albert Heijn en later bij Ahold Delhaize. Hij is per 1 april dit jaar aangesteld als bestuurder van Watertoren Hazerswoude, de aandeelhouder van Hoogvliet Super. 

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!