HelloFresh verdubbelt aantal techmedewerkers

HelloFresh gaat het technologieteam in de komende twaalf maanden verdubbelen. De maaltijdboxbezorger creeërt duizend nieuwe functies.

HelloFresh wil onder meer het productaanbod verbeteren en klanten een meer gepersonaliseerde ervaring bieden. Daarvoor zoekt het bedrijf techtalent van over de hele wereld, inclusief Nederland. De medewerkers zullen aan de slag gaan in de al bestaande hubs in Berlijn, New York, Toronto, Boulder en Sydney.

"Ik ben verheugd om deze uitbreiding aan te kondigen na achttien uitzonderlijke maanden voor HelloFresh", zegt medeoprichter Dominik Richter. "De pandemie daagde ons uit om nieuwe technologieën en processen te omarmen om onze klanten wereldwijd blij te maken in een periode dat zij ons het hardst nodig hadden."

Ook nadat in veel landen geen sprake meer was van lockdowns groeide HelloFresh door. De maaltijdboxbezorger boekte in het tweede kwartaal een recordomzet van 1,56 miljard euro. Er kwamen meer dan dertig miljoen bestellingen binnen. Het in 2011 in Berlijn opgerichte bedrijf is inmiddels actief in vijftien landen, waaronder Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!