Het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor Digital Commerce

Ontdek hoe analisten van Gartner de meest relevante leveranciers evalueren in een markt die zich snel ontwikkelt. Het is Spryker's tweede opeenvolgende erkenning in het Gartner Magic Quadrant™. Download het rapport en zie zelf waarom Spryker wordt erkend als visionair.

Gartner®, opgericht in 1979, is een bedrijf dat bruikbare, objectieve inzichten levert aan executives en hun teams, en het Gartner's Magic Quadrant™ voor Digital Commerce is een gerenommeerde bron voor kopers van digitale software. Het biedt sturing door middel van een uitgebreide beoordeling van e-commerce leveranciers op basis van de criteria "compleetheid van visie" en "vermogen om uit te voeren". De meest recente versie van dit rapport is gepubliceerd door Gartner op 31 augustus 2021.

"Vorig jaar vierde Spryker dat we voor het eerst in het Magic Quadrant™ terechtkwamen. Sindsdien zijn we nog eens met 100% gegroeid, en nu zijn we al erkend als Visionary. Ik ben erg trots op deze prestatie en meer dan enthousiast om deze groei vast te houden" - Alexander Graf, Co-CEO Spryker.

Klanten erkennen Spryker voor haar composability en native enterprise marketplace operations capability. Deze functionaliteiten worden "a differentiator among Magic Quadrant vendors" genoemd in het 2021 Gartner Magic Quadrant™ for Digital Commerce.

Download het 2021 Magic Quadrant™ voor digitale commerce en ontdek waarom wij in het rapport zijn gepositioneerd als visionair in het rapport.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!