Jumbo-topvrouw: 'De traditionele kassa blijft'

Jumbo is niet van plan om ooit helemaal afscheid te nemen van de traditionele kassa. Dat laat Colette Cloosterman-van Eerd weten tegenover RetailTrends tijdens de opening van de tiende ‘kletskassa’ bij een filiaal in Udenhout.

Kletskassa’s zijn er speciaal voor mensen die geen haast hebben en het fijn vinden om een praatje te kunnen maken tijdens het afrekenen. Het doel is om binnen een jaar tweehonderd van deze praatkassa’s door heel Nederland te openen.

Als het aan Cloosterman-van Eerd ligt zullen er in de toekomst alleen maar meer van deze kassa’s bijkomen en zit afscheid nemen van de traditionele kassa er voorlopig niet in. “Ik ben een grote voorstander van digitalisering, maar er moet altijd een plek zijn waar klanten terechtkunnen voor vragen of kunnen afrekenen als ze niet zo thuis zijn in de digitale wereld.”

Daarnaast zorgt de komst van digitalisering voor meer ruimte in de winkel, vertelt de cco. “We zijn druk bezig met onze winkels herindelen. Er komen meer zelfscankassa’s bij, maar daardoor is er ook meer ruimte voor de kletskassa’s. Het komt dus mooi samen.”

Het hele artikel over Jumbo's kletskassa lees je hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!