Pieter Pot is gestart in België 

Pieter Pot gaat nu dan toch echt van start in België. Vanaf vandaag kunnen klanten in heel Vlaanderen en Brussel zich inschrijven voor bezorging. Zo valt te lezen op de website van De Tijd. Eerder liet het bedrijf weten hier nog even mee te wachten. 

Volgens het bedrijf staan er zo’n achtduizend mensen in België op de wachtlijst. In Nederland telt het bedrijf zo’n dertigduizend klanten. “De vraag komt uit het hele land. Van de grote steden tot meer afgelegen dorpjes”, aldus Puck Schaaphok, verantwoordelijk voor Pieter Pot in België.

De verpakkingsvrije supermarkt had al eerder aangekondigd te starten in België, maar stelde dat vanwege logistieke problemen in Nederland uit. Na ons zuiderbuurland wil Pieter Pot komend jaar uitbreiden naar Duitsland. Vervolgens gaat het bedrijf kijken naar Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. 

Net als in Nederland worden de producten thuisbezorgd door PostNL Food, dat ook in Vlaanderen (Wommelgem) een distributiecentrum heeft. Pieter Pot, een jaar geleden uitgeroepen tot RetailRookie of the Year, is in 2019 opgericht. Eind vorig jaar haalde het bedrijf 2,7 miljoen euro groeigeld op. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!