Telefoonwinkels maken zich zorgen over toekomst

Telefoonwinkels maken zich zorgen over de toekomst. Diverse ketens hebben na diefstallen in en rond Amsterdam voorraden uit de winkels gehaald en veiligheidsmaatregelen genomen.

Filialen van onder andere VodafoneZiggo, KPN en Phone House werden de afgelopen weken overvallen. “Het is en was erg schokkend voor onze medewerkers, zegt een woordvoerder van Phone House tegen Nu.nl. “Vergelijkbare situaties willen we voorkomen, maar uiteindelijk is het leeghalen van de winkels niet de oplossing.”

Ook telecomproviders waar geen overval is geweest, maken zich zorgen en denken na over maatregelen. Dat vertelt Branchevereniging Techniek, waar onder andere Phone House, BCC en MediaMarkt in verenigd zijn. “Alle leden zijn bezig met de recente overvallen op winkels van telefoonverkopers. We vinden het schokkend dat dit gebeurt en er moet echt wat aan gedaan worden.”

Zorgen over de toekomst onder ondernemers is dan ook groot, zegt directeur Jean Paul Verhaaren van Phone House tegen het AD. “We hebben net de heftige tijd van corona achter de rug, komt deze bedreiging weer.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!