Een stralende huid willen we allemaal, toch? De app Routinely geeft consumenten op basis van data persoonlijk advies voor hun skincareroutine. Daarmee richt de startup zich op de consumentengroep die naar personalisatie en transparantie verlangt. “Een advies voor huidverzorging gaat tot nu toe niet veel verder dan de vraag welk huidtype je hebt.”


'Goedemorgen, hoe voel je je vandaag?’, zien gebruikers als ze de app van Routinely openen. De app moet hen helpen bij het vinden van de voor hen meest geschikte skincareroutine. Zo gezegd fungeert de app eigenlijk als een persoonlijke beautyexpert die consumenten begeleidt bij het opbouwen van deze routine.


Ze krijgen advies over wanneer en hoe ze de beautyproducten het best kunnen gebruiken en hoe ze hun huidverzorging kunnen aanpassen – op basis van luchtkwaliteit, weersomstandigheden en persoonlijke factoren zoals slaap. Routinely combineert gepersonaliseerde skincare dus met technologie. Een advies voor huidverzorging gaat tot nu toe niet veel verder dan de vraag welk...