BCC ziet ceo Bramer vertrekken

Herman Bramer neemt per direct afscheid als ceo van elektronicaketen BCC. Hij wordt tijdelijk vervangen door Caspar Klinkhamer.

Bramer stond sinds 2016 aan het roer van BCC. De keten zegt in die periode te zijn getransformeerd tot een omnichannel retailer met een sterke digitale aanwezigheid. Grote stappen zijn onder meer de lancering van BCC Keuken en de overname van Aircoshop geweest. Door de overname vorig jaar door Mirage, tevens eigenaar van Blokker, zijn naar eigen zeggen veel synergievoordelen behaald. Onlangs opende de eerste shop-in-shop van BCC bij Blokker.

Bramer laat in een reactie aan RetailTrends weten dat dit een goed moment is om op te stappen. "We hebben de afgelopen vijf jaar veel mooie dingen kunnen doen, het overnametraject is goed verlopen en de strategie staat als een huis." Dat was voor hem aanleiding om zelf ook weer een volgende stap te maken. Wat dat wordt, weet hij nog niet. "Daar wil ik heel goed over nadenken."

Bramers opvolger Klinkhamer was al binnen Mirage actief als lid van de raad van bestuur. Die rol blijft hij vervullen. Eerder was hij onder meer directeur bij bol.com.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!