Hoogvliet krijgt nieuwe commercieel directeur

Hoogvliet krijgt nieuwe commercieel directeur

Commercieel directeur Rutger van den Bout vertrekt bij supermarktketen Hoogvliet. Hij wordt per 1 februari opgevolgd door Edwin de Maa.

Van den Bout neemt na 32 jaar afscheid van Hoogvliet. Hij begon in 1990 als hulpkracht en klom op tot commercieel directeur, een functie die hij bijna drie jaar vervulde.

"Met pijn in het hart neem ik afscheid van het bedrijf", zegt Van den Bout in een verklaring. "Ik kijk terug met veel voldoening en trots, en met enorm veel dankbaarheid voor de warme band met klanten, leveranciers, relaties en collega's."

De supermarktketen zegt hem veel dank verschuldigd te zijn 'na zo'n prachtig dienstverband'. "Hoogvliet zou vandaag de dag niet zijn wat het nu is zonder de tomeloze inzet van Rutger." Het bedrijf wil verder geen informatie geven over het vertrek van Van den Bout.

De Maa was tot juli vorig jaar commercieel directeur bij Detailresult Groep, waar de supermarktketens DekaMarkt en Dirk onder vallen. Door een herstructering kwam zijn functie te vervallen. De Maa werkte eerder bij Ahold.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!