Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Senior International Retail Coordinator bij Rituals
You will secure full clarity on what is expected at which point in time in what way and by whom within our international retail lines thus securing a consistent way of working and full appropriation of all programs, tools and systems.

Amsterdam
Vacaturedetails

Interieuradviseur bij Eijerkamp
Is het adviseren van klanten op het gebied van indeling, meubelkeuze, kleur en materiaal echt jouw ding? Kun je daarnaast de woonwensen van de klant omzetten in een concreet aankoopplan? Oftewel, ben jij creatief én commercieel? Dan komen wij graag met jou in contact!

Zuthpen of Veenendaal
Vacaturedetails

Manager marketing en communicatie bij Bauhaus
Ben jij een leidinggevend talent op het gebied van marketing en communicatie? Sta jij voor de beste activatie en ben je in staat dit over te brengen op je team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bunnik
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!