Picnic heeft prijsconflict met Lay's

Picnic heeft prijsconflict met Lay's

Klanten van Picnic kunnen voorlopig geen chips van Lay's bestellen. De websuper heeft een prijsconflict met de leverancier.

Wie in de app naar Lay's zoekt, stuit op de melding 'Lay's even niet leverbaar. Voorwaarden van leverancier niet acceptabel.' Verderop staat: 'We knokken voor de laagste prijs. Helaas kunnen we het nog niet eens worden met deze leverancier.'


Een woordvoerder van Picnic bevestigt het geschil met Lay's. "Ik heb niet veel meer informatie, behalve dat we natuurlijk hopen dat het snel opgelost wordt." Picnic heeft op dit momenteel geen conflicten met andere leveranciers.

PepsiCo, waar Lay's onder valt, wil niet reageren. "Wij wensen inhoudelijk geen commentaar te geven op de samenwerking met onze klanten", zegt een woordvoerster maandag na intern overleg.

Diverse supermarktketens voeren moeizame onderhandelingen met leveranciers die de prijzen willen verhogen. Zo ontbreken diverse producten van Nestlé al enige tijd bij Albert Heijn. Jumbo verkoopt in een aantal winkels en online voorlopig geen producten van ijstheemerk Fuze Tea. De supermarkten vinden dat leveranciers de inflatie aanwenden om te veel voor hun producten te vragen.

Reacties 1


Lay Chips 16 apr, 11:45

Het blijft maar duren

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!