Moederbedrijf Voetbalshop.nl na 35 jaar weg uit Woerden

De Badge Groep, het moederbedrijf van Voetbalshop.nl, vertrekt na 35 jaar uit Woerden. Alle afdelingen worden ondergebracht in één gebouw in Utrecht. 

Door de sterke groei van het bedrijf is er meer ruimte nodig en die was in Woerden niet te vinden, zegt oprichter Roland Heerkens. Bovendien was er behoefte aan een efficiënter gebouw. In Woerden zijn de diverse afdelingen verspreid over vier panden.

Het nieuwe onderkomen bevindt zich in bedrijvengebied De Wetering, achter winkelcomplex The Wall bij de A2. De verhuizing vindt gefaseerd plaats in maart en april, zodat de werkzaamheden kunnen doorgaan. Heerkens hoopt van de huidige omzet van 45 miljoen door te groeien naar 70 à 80 miljoen euro per jaar. Het aantal medewerkers op kantoor zal waarschijnlijk groeien van zo'n honderd naar tweehonderd.

Badge profiteert naar eigen zeggen van de explosieve groei bij de webverkoop en de overstap naar de winkelstraat, waar bijna twintig Voetbalshop-winkels zijn te vinden. Badge exploiteert buiten Voetbalshop.nl en Voetbalshop.be onder meer webshops voor de Nederlandse en Belgische voetbalbond. Ook bijna tweehonderd amateurclubs en profclubs als PSV, AZ en Vitesse hebben de webshopactiviteiten ondergebracht bij Badge.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!