700 pakketkluizen bij Albert Heijn

Bij zevenhonderd grotere winkels van Albert Heijn komen pakketkluizen waar onder meer pakketjes van bol.com opgehaald en teruggebracht kunnen worden. Ze vervangen de bol.com-afhaalpunten die sinds 2013 in vrijwel alle winkels van de supermarktketen te vinden zijn.

Albert Heijn en zusterbedrijf bol.com werken daarvoor samen met Budbee. Bij de pakketkluizen kunnen klanten ook terecht voor pakketjes van andere webshops die bij het Zweedse bedrijf zijn aangesloten.

De eerste pakketkluizen zijn vanaf deze week in vijftien winkels te vinden in Nederland en België. De komende twee jaar wordt dit aantal uitgebreid naar zevenhonderd winkels. Ze staan in of direct buiten de winkels en verschillen in grootte. Er kunnen minimaal 37 en maximal 258 pakketjes in.

Reacties 1


Leonard Van Liere 5 apr, 17:41

Prachtig, kleine moeite om voor de afhaler er een klein cadeautje bij in te doen. Kun je zelfs als verdienmodel door een andere keten laten verzorgen. Etos? Primera? Bruna ? De kunst is hoe bereik je de afhalers om de kluis zo snel mogelijk leeg te halen waardoor de kluis meerdere keren per dag beschikbaar is

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!