Catawiki trekt in voormalige V&D Amsterdam

Online marktplaats Catawiki verhuist zijn hoofdkantoor naar het voormalige warenhuis van V&D in het centrum van Amsterdam. De e-commercespeler krijgt de beschikking over 4500 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen.

Catawiki is in 2008 opgericht in Assen. De statutaire zetel wordt nu ook verhuisd naar Amsterdam. Het operationele hoofdkantoor bevond zich al langer in de hoofdstad, aan de Trompenburgstraat in Amsterdam-Zuid. In het voormalige V&D-pand aan het Rokin en de Kalverstraat krijgt Catawiki dubbel zoveel ruimte als in het vorige pand.

Catawiki introduceert op zijn nieuwe locatie een andere manier van werken. Voortaan komt elk team twee vaste dagen per week op kantoor om te werken aan projecten, elkaar te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen. De overige dagen kunnen de werknemers zelf bepalen waar zij het liefst werken.

Consumenten kunnen bij Catawiki terecht voor onder meer kunst, mode en diverse verzamelobjecten. Op de veilingsite zijn tot nu toe ruim tien miljoen objecten verkocht. Eind 2020 haalde Catawiki nog 150 miljoen euro aan groeigeld op.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!