Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Supervisor bij Hartig.nl
Als Supervisor Hartig verwachten we van je dat je zowel je eigen werk als ook het werk van je collega’s organiseert. Alhoewel de functie zeer veel zelfstandigheid vereist zul je veelvuldig met je leidinggevende communiceren. Je begeleidt je collega’s in hun werkzaamheden en je behoudt het overzicht in de drukke momenten en geeft tijdig aan als je knelpunten ziet.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails

Floormanager verkoop bij Peek & Cloppenburg
Leiden van een afdeling met daarbij horende omzetverantwoordelijkheid. Directe verantwoordelijkheid voor je team en het opleiden van kandidaten met potentie. Continue assortimentsanalyse en optimaliseren van de verkoopvloer door het omzetten van visual merchandising concepten.

Leidschendam, parttime
Vacaturedetails

Regiomanager bij Het Goed
Jij bent verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering van meerdere vestigingen in regio West-Nederland met de focus op verdere groei. Je zorgt ervoor dat onze missie ‘werk maken door hergebruik’ invulling krijgt op onze locaties, waarbij Goede klantbeleving vanzelfsprekend is. Je richt je niet alleen op financiële doelstellingen, maar ook op het bereiken van resultaten op het gebied van hergebruik en arbeidsparticipatie.

Regio Rotterdam/Den Haag
Vacaturedetails

 

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!