Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

International Brand Manager bij Easywalker
As International Brand Manager, you are eager to make a difference in building a ‘love brand’. A brand that goes to the heart of ‘parents to be’. A brand that makes a difference and transmits that Life is Glorious and invites parents to go out there to connect with the world.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Senior Marketeer bij Het Goed
Als senior marketeer ben je verantwoordelijk voor het vergroten van onze naamsbekendheid, het invullen van onze branding, voor content & campagnes en voor evenementen. Het is jouw uitdaging om klanten te inspireren om tweedehands te gaan shoppen en het Goede gevoel zowel in onze vestigingen als online te laden.

Nederland, parttime
Vacaturedetails

Accountmanager/beleidsadviseur bij Gemeente Coevorden
Als accountmanager Retail & horeca werk je samen met ondernemers, andere overheden en collega’s binnen de gemeente. Je neemt deel aan projecten en bent als projectleider soms ook verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Dit zijn vooral projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de binnenstad van Coevorden. 

Coevorden, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!