CameraNu.nl opent twee nieuwe winkels in Nederland

CameraNu.nl heeft nieuwe vestigingen geopend in Amsterdam en Rotterdam. Daarmee breidt de fotospecialist zijn totale winkelbestand uit tot acht.

Voor zowel Amsterdam als Rotterdam betekent het de tweede winkel van CameraNu.nl. Die in de hoofdstad is gevestigd aan de Keienbergweg in Zuidoost en richt zich op de zakelijke klant. Zo kunnen professionals er terecht voor verhuur van camera’s en lenzen en het huren van de fotostudio. De winkel in Rotterdam is er voor zowel professionals als consumenten en is te vinden aan de Gordelweg in het noorden van de stad. 

Later dit jaar opent CameraNu.nl in Antwerpen zijn eerste winkel in België. Het openen van fysieke winkels past in de omnichannelstrategie, zegt marketingmanager Michiel Maas. “Onze klanten oriënteren online, om vervolgens in de winkels geadviseerd te worden en tot een aankoop over te gaan.”

CameraNu.nl werd begin dit jaar overgenomen door de Europese fotospecialist European Imaging Group (EIG). De formule Calumet, die ook onder deze groep viel, ging onlangs op in CameraNu.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!