CameraNU.nl wil flagshipstores in Amsterdam en Antwerpen

CameraNU.nl wil flagshipstores in Amsterdam en Antwerpen

Foto- en videospecialist CameraNU.nl wil volgend jaar een nieuwe flagshipstore openen in Amsterdam. Daar wordt een volledig nieuw winkelconcept geïntroduceerd, vertelt directielid Ricardo van den Burg aan RetailTrends.

Waar de nieuwe flagshipstore precies komt, kan Van den Burg nog niet zeggen. Ook over wat het nieuwe winkelconcept precies inhoudt, wil hij niet te veel kwijt. “Onze branche is nog best traditioneel en conservatief”, zegt hij wel. “Wij hebben daar een heel ander beeld bij.”

CameraNU.nl heeft momenteel twee vestigingen in Amsterdam. De locatie in Amsterdam-Zuidoost gaat sluiten vanwege een wijziging in het bestemmingsplan. Of die aan de Van Woustraat blijft bestaan na opening van de nieuwe flagshipstore is nog niet zeker. “Als ze niet kannibaliseren houden we die gewoon open”, aldus Van den Burg.

CameraNU.nl heeft nu acht winkels in Nederland en ziet nog ruimte voor twee à drie erbij. Ook in België wil de retailer groeien. De foto- en videoketen zoekt naar een plek voor een flagshipstore in Antwerpen en denkt dat er op termijn ruimte is voor maximaal vijf winkels bij onze zuiderburen.

Lees hier het hele interview met Ricardo van den Burg.
 

Reacties 1


Dirk Wouters 29 jul, 00:27

Snel in Breda openen!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!