Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Contentmarketeer bij Het Goed
Als contentmarketeer ben je verantwoordelijk voor de strategie en executie op het gebied van social content van Het Goed en de inzet daarvan op alle social media kanalen. Jouw doel is om onze frisse warenhuizen, onze Goede verhalen en de impact die wij maken als organisatie voor mens en milieu, online meer over de bühne te brengen.

Emmeloord, fulltime
Vacaturedetails

Global retailmarketeer bij Gazelle
Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van de internationale klantaanpak en het definiëren van proposities voor het sales team. De perfecte uitvoering realiseer je in nauwe samenwerking met Sales en Product Management. 

Dieren, fulltime
Vacaturedetails

Marketeer zakelijke markt bij CliniClowns
Als marketeer zakelijke markt vertaal je onze groeiambitie naar een strategie en concrete plannen. Jij staat aan de basis van campagnes en acties om nieuwe zakelijke partnerships te vinden, te werven en te behouden.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!