Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Winkelbeheerder bij Inkstation
De winkelbeheerder van Inkstation Bussum is tijdens zijn ‘dienst’ verantwoordelijk voor de gang van zaken en de bedrijfsvoering van de winkel. Hij werkt zelfstandig. Natuurlijk helpt hij de klanten door hen te adviseren, de gevraagde artikelen te verkopen en door cartridges bij te vullen.

Bussum, fulltime (of 4 dagen)
Vacaturedetails

Hoofd formule-management bij Expert
Je geeft leiding aan een team van zes professionals, gericht op ondersteuning, advies en begeleiding van ondernemers. Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau van deze afdeling en voor de samenwerking met de overige teams binnen Expert. Je begeleidt en coacht jouw teamleden om het maximale resultaat te behalen voor de Expert-winkels op zowel financieel, kwalitatief en sociaal vlak.

Nijkerk, fulltime
Vacaturedetails

Contentmarketeer bij Het Goed
Als contentmarketeer ben je verantwoordelijk voor de strategie en executie op het gebied van social content van Het Goed en de inzet daarvan op alle social media kanalen. Jouw doel is om onze frisse warenhuizen, onze Goede verhalen en de impact die wij maken als organisatie voor mens en milieu, online meer over de bühne te brengen.

Emmeloord, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!