Tony's Chocolonely: geen chocoladeletters

Tony's Chocolonely moet het dit jaar zonder chocoladeletters stellen. Oorzaak is een in juni ontdekte salmonellabesmetting bij de Belgische leverancier Barry Callebaut, meldt De Telegraaf.

Nadat de besmetting werd geconstateerd, moest de fabriek worden stilgelegd en worden schoongemaakt. De productie wordt 'spoedig' weer opgestart en is er volgens Barry Callebaut geen besmette chocolade geleverd. Maar juist afgelopen maand had de chocolade geproduceerd moeten worden voor de sinterklaasletters, schrijft Tony's aan zijn afnemers. De heropening van de Callebaut-fabriek komt te laat om die nog in te halen.

Of er door de salmonellabesmetting ook andere merken niet kunnen worden beleverd, is niet duidelijk. Callebaut was niet bereikbaar voor een reactie, meldt de krant.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!