Blokker als eerste non-foodretailer in zee met Thuisbezorgd.nl

Blokker als eerste non-foodretailer in zee met Thuisbezorgd.nl

Blokker start in Rotterdam een proef waarbij het assortiment wordt aangeboden via Thuisbezorgd.nl. Het is voor het eerst in Nederland dat een non-foodretailer samenwerkt met het bezorgplatform.

Klanten kunnen in eerste instantie ongeveer vijfhonderd Blokker-producten via Thuisbezorgd.nl bestellen. Die worden binnen twee uur geleverd. De artikelen worden rechtstreeks vanuit het magazijn van een lokale Blokker-winkel opgehaald en door een bezorger van Thuisbezorgd.nl afgeleverd.

De proef loopt in vijf winkels in de binnenstad van Rotterdam. Blokker verwacht een nieuwe groep klanten te bereiken die niet een dag kan of wil wachten op een online bestelling. “Dat kan een lunchbox voor de eerste schooldag zijn of een stofzuigerzak die op is als het net niet uitkomt”, zegt ceo Jeanine Holscher van Blokker. 

De pilot loopt tot minstens het einde in dit jaar. Bij succes worden meer locaties toegevoegd.

Thuisbezorgd.nl is voornamelijk actief in het bezorgen van maaltijden. Recentelijk werden daar in samenwerking met een aantal supermarkten ook dagelijkse boodschappen aan toegevoegd. Non-food is nog onontgonnen gebied voor het bedrijf van Jitse Groen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!