Gymshark opent eerste flagshipstore in Londen

Gymshark opent eerste flagshipstore in Londen

Sportmerk Gymshark opent volgende maand zijn eerste flagshipstore in Londen. Naast het verkopen van sportkleding is de flagshipstore bedoeld als ‘belevingswinkel’ waar fans elkaar kunnen vinden.

De flagshipstore in thuisland Engeland heeft een winkeloppervlakte van 18 duizend vierkante meter. Vanaf 1 oktober is er onder meer een ‘sweat room’ te vinden waarin sportlessen worden gegeven. Ook zal in de winkel een shop-in-shop worden geopend van het Britse horecaconcept Joe & The Juice. Daarnaast gaan fitnessexperts wekelijks sportadviezen geven, waar bezoekers afspraken voor kunnen inplannen.

"Ondanks dat velen niet meer geloven in fysieke winkels in de winkelstraat, doen wij dat wel. We zijn optimistisch over de toekomst en vastbesloten dat te bewijzen”, aldus ceo Ben Francis.

De komst van de winkel in Londen, aan Regent Street, werd vorig jaar december al voorzichtig aangekondigd. Sindsdien heeft het sportmerk naar eigen zeggen hard gewerkt om een winkel te bouwen waarin voldoende werd stilgestaan bij duurzame oplossingen. Het is vooralsnog de enige permanente winkel van het Britse sportmerk. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!