Van Dal Mannenmode wil landelijke dekking

Van Dal Mannenmode wil landelijke dekking

Van Dal Mannenmode streeft naar landelijke dekking. Dat zegt directeur/eigenaar Ger Segeren in een interview met RetailTrends.

De keten, actief in het middensegment, heeft nu 34 winkels - vooral in het midden en zuiden van het land. Sinds kort zijn er twee vestigingen in Friesland, maar in Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Overijssel zit Van Dal nog niet. Segeren hoopt dat er de komende jaren jaarlijks twee tot vier winkels bij komen. 

De blik is vooral gericht op locaties aan de rand van de stad, waar de huren lager zijn. Segeren ziet dat er veel ‘papa-en-mamabedrijven’ zijn die geen opvolging hebben en dat zijn juist winkels die vaak aansluiten bij de doelgroep van Van Dal (50-plus). "Dus als er de komende jaren nog een aantal van dat soort bedrijven zijn die willen stoppen, dan ben ik er graag bij.”

In het interview gaat Segeren onder meer in op het zware eerste coronajaar, zijn geloof in het middensegment en de bescheiden stappen die Van Dal zet. Lees hier het hele verhaal. Nog geen member? Kijk dan hier voor meer informatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!