Etrias koopt Slippers.nl en opent drie winkels

Webwinkelketen Etrias heeft Slippers.nl gekocht; de eerste overname in vijf jaar tijd. Daarnaast opent Etrias binnenkort drie fysieke winkels in Bilthoven, meldt mede-oprichter Stan Verhoeven aan RetailTrends.

Slippers.nl was op zoek naar een overnamekandidaat. Dat bedrijf wilde graag verder groeien, maar het had als zelfstandige speler niet de middelen voor noodzakelijke investeringen op het gebied van IT, marketing en voorraad.

Het in 2010 opgerichte Etrias nam eerder webshops over als De Schoenenfabriek, Tennisplanet, Onlybrands en Geboortewinkel. Inmiddels heeft het ruim honderd gespecialiseerde shops in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Omzet boven 30 miljoen
De zaken gaan goed, meldt mede-oprichter Stan Verhoeven. Hij is er trots op dat Etrias ook na de coronacrisis doorgroeit. Hij verwacht dit jaar een omzetgroei van 15 tot 20 procent. "De grens van 30 miljoen zal in ieder geval ruim geslecht worden. Een mooie mijlpaal." Om de groei bij te kunnen benen, opent begin volgend jaar een tweede dc in Boxtel.

Sinds de verhuizing twee jaar geleden van Vught naar Boxtel heeft Etrias geen fysieke winkel meer. Binnen nu en een maand komen er in één klap drie bij, naast elkaar in Bilthoven. Het gaat om vestigingen van Kookexpert, Outdoorsupply en het fashionlabel Causeways.  Afhankelijk van de ervaringen wordt besloten of er elders meer winkels komen.

Reacties 1


Robin van Olphen 13 okt, 12:28

Lekker bezig mannen! Succes en blijf gezond (persoonlijk & financieel)

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!