Whiskyplatform Malts.com nu ook in Nederland

Whiskyplatform Malts.com nu ook in Nederland

Whiskyplatform Malts.com is nu ook beschikbaar in Nederland en België. Het is een initiatief van Diageo, 's werelds grootste producent van sterke dranken.

Via de website kunnen exclusieve Schotse whisky's worden gekocht. Het gaat bijvoorbeeld om bijzondere edities van Lagavulin en Johnnie Walker. Desgewenst kunnen flessen worden gepersonaliseerd. Ook kunnen via de site bezoeken aan distilleerderijen worden geboekt.

Bestellingen worden verzonden vanuit Duitsland. Bij aankomst kunnen extra douanerechten van toepassing zijn, staat op de site.

Reacties 1


Bart D 30 jun, 11:46

dan moeten ze eerst de regering Rutte omkopen, want ik lees net dit artikel: Het kabinet broedt op een fors pakket maatregelen om alcoholverkoop verder aan banden te leggen. Zo zou de regering ‘verkoop op afstand’ willen verbieden en wijn en speciaalbier uit de supermarkt willen weren, meldt De Telegraaf op basis van Haagse bronnen.

De maatregelen staan op een lange lijst van staatssecretaris Van Ooijen (Volksgezondheid). Het verbod op ‘verkoop op afstand’ zou betekenen dat webwinkels geen alcohol meer kunnen verkopen. Ook het verbieden van drankverkoop vanaf 22.00 uur staat op de lijst. Verder wordt gekeken naar een accijnsverhoging van 50 procent en een minimumprijs van 45 tot 55 cent per blikje of flesje.

Het is nog lang niet zeker of de plannen er allemaal doorkomen. Verschillende Kamerleden van coalitiepartijen hebben er al kritiek op geuit.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!