Getir laat ondernemers vestigingen runnen

Flitsbezorger Getir gaat samenwerken met zelfstandige ondernemers. Die kunnen vanaf begin volgend jaar bestaande vestigingen gaan runnen.

Ondernemers worden verantwoordelijk voor het gehele bestelproces. Hun teams verzamelen de bestelde producten en bezorgen ze thuis met e-bikes en e-scooters. Getir blijft verantwoordelijk voor de verkoop van de boodschappen. "Het gaat om een partnership, niet om een franchiseconstructie", zegt general manager Florian Brunsting.

Getir begint met drie zelfstandige ondernemers in Zuid-Holland en Noord-Brabant. In de toekomst wil de flitsbezorger met meer ondernemers samenwerken. Getir heeft in Nederland zo'n dertig vestigingen in veertien steden.

"We willen onze rol in de buurten en wijken van al deze steden versterken", zegt Brunsting. "Door de samenwerking op te zoeken met ondernemers die in de omgeving van onze vestigingen wonen, zetten we weer een nieuwe stap om een nog betere buur te worden." Eerder maakte Getir van de zogenoemde darkstores al art stores; in de etalages hangen werken van lokale kunstenaars.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!