Amac Den Bosch verhuist en wordt tweede Apple Premium Partner

Amac Den Bosch verhuist en wordt tweede Apple Premium Partner

 De Amac-vestiging in Den Bosch verhuist in mei van Hinthamerstraat 4 naar Hinthamerstraat 27. Het wordt de tweede Apple Premium Partner-winkel van Nederland, zegt Amac-oprichter en directeur Ed Bindels tegen RetailTrends

Het pand is 320 vierkante meter. "We hebben daar 200 vierkante meter winkel[oppervlak.red]", meldt Bindels. In februari 2021 maakte Blokker daar plaats voor de Aziatische design- en lifestylewinkel Miniso. Dit voorjaar is het de beurt aan Amac om daar de deuren te openen. Bindels: "Juni leveren we de sleutels in van de huidige vestiging op de Hinthamerstraat 4. Daar hebben we ook echt ruimtegebrek."

17 december opende de nieuwe Amac-winkel op de Ginnekenstraat 46 in Breda. Dat is de eerste Apple Premium Partner in Nederland en de vierde in Europa met deze status. Wereldwijd zijn er vijf. De vestiging in Den Bosch is voorlopig de laatste in Nederland die deze status krijgt. "Het is echt een heel duur concept door de meubels. Echt heel kostbaar. Eigenlijk kun je in de andere winkels nu niet meer zo'n investering doen qua omzet", legt Bindels uit.

Met het nieuwe concept is de winkel wat luxueuzer, is er geen toonbank met een kassa en komen de meubels uit de VS. Het is een vervolg op het Apple Premium Reseller-concept dat in 2009 bij Amac in Eindhoven de wereldprimeur beleefde.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!