Operationeel directeur moederbedrijf Bakker Bart vertrekt

Operationeel directeur Henri Froeling verlaat per 1 maart Vital Food Group (VFG), het moederbedrijf van Bakker Bart. Dat gebeurt 'in goed overleg', nadat er geen overeenstemming kon worden bereikt over een nieuwe rolverdeling.

Froeling zal dit jaar nog wel op interimbasis ondersteuning bieden aan de Bakerstreet-formule. Ook blijft hij tot er een opvolger is gevonden managing director van Bakker Bart.

"In juli 2019 zijn we met elkaar het avontuur begonnen om van de VFG het beste, leukste, grootste, meest winstgevende en meest duurzame bedrijf op het gebied van lunch, ontbijt, koffie en tussendoor te maken", zegt Froeling. "Dat ga ik niet afmaken en dat vind ik ontzettend jammer."

De nieuwe directie zal bestaan uit algemeen directeur Siad Awwad en financieel directeur Ruurd Ran Siderius. Laatstgenoemde begint per 1 april als opvolger van Dirk van der Werff en komt over van KMM Groep. Bagels & Beans, sinds kort in handen van VFG, wordt aangestuurd door Lizan van der Pol. Rogier Soetens is de managing director van Bakerstreet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!