Lingeriemerk Savara Intimates overgenomen

Lingeriemerk Savara Intimates overgenomen

Het in 2019 opgerichte Nederlandse lingeriemerk Savara Intimates is overgenomen door de oprichter van badkledingmerk Bandini.

De nieuwe eigenaar Michelle Jamoneau en oprichter Eva van Schijndel maken dit bekend op LinkedIn. Jamoneau schrijft: “Ik heb een bedrijf overgenomen! Hoe gaaf is dat!?”

Van Schijndel gaat internationaal aan de slag bij het Rode Kruis, en kan dit niet combineren met het runnen van een eigen merk. “De lingerie-industrie moet ten goede veranderen en de laatste paar jaar met Savara Intimates zijn nog maar het begin. Tegelijkertijd kijk ik er erg naar uit om mijn perspectief te verbreden door internationaal werk bij het Rode Kruis, maar het zou onmogelijk zijn om dit te combineren met de dagelijkse werking van Savara Intimates.”

Savara Intimates richt zich op comfortabele en duurzaam gemaakte bh's. Zo zit er aan de achterkant een sluiting die extra verstelbaar is, legde Van Schijndel eerder uit aan RetailTrends in de rubriek Startup van de maand. De productie vindt plaats in Letland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!