Casa stopt met bezorging papieren folder

Casa stopt met bezorging papieren folder

Winkelketen Casa stopt met de bezorging van papieren folders. Het bedrijf zet verder in op digitale transformatie en zegt dat het bovendien het milieu wil ontlasten.

Vorig jaar werden er elke maand nog 10 miljoen folders aan huis bezorgd in de acht landen waar Casa actief is. Het gaat om Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal.

Casa komt voortaan elk kwartaal met een digitale catalogus. In de winkels kunnen klanten die dat wensen nog wel een papieren catalogus mee naar huis nemen. 

Tegelijkertijd neemt Casa ook afscheid van de papieren stempelkaart. In plaats daarvan komt het met het loyaliteitsprogramma Casa Friends, met een digitale klantenkaart. Leden kunnen op extra voordelen, exclusieve promoties en kortingen rekenen.

Reacties 1


Casey Meer 8 mrt, 02:12

Nu nog een klantvriendelijk retourbeleid doorvoeren en ik kom er weer kopen. Er heerst nu nog een "niet goed, geld weg" beleid voor spijtaankopen die door deze retailer alleen worden geaccepteerd met het geven van een tegoedbon. Hopeloos ouderwets en beslist niet uitnodigend om er te kopen. Zonde, want wel een leuke winkel.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!