Oud-RetailRookie Frank About Tea krijgt nieuwe eigenaar

Oud-RetailRookie Frank About Tea krijgt nieuwe eigenaar

David Kellerman en Valerie Hirschhauser verkopen hun theemerk Frank About Tea. De nieuwe eigenaren zijn Bob en Kim Paardekooper, die al verschillende private labels in thee in handen hebben.

Kellerman en Hirschhauser richtten Frank About Tea zes jaar geleden op met het doel de theeketen eerlijker te maken. Inmiddels heeft het merk naar eigen zeggen 400 theeboeren ‘uit de armoede gehaald’. Frank About Tea is verkrijgbaar in vijf landen. Maar commercieel staat het merk niet waar het graag had gestaan, schrijft Kellerman op LinkedIn. ‘En we weten als geen ander, zonder dat slaagt onze missie niet.’

Voor de familie Paardekooper als nieuwe eigenaar is volgens Kellerman gekozen omdat zij de missie van Frank About Tea willen voortzetten en integreren in hun andere theemerken. Frank About Tea komt onder een dak met merken als Tea Cultures, Tastea en Geels koffie & thee.

Frank About Tea behoorde in 2017 tot de tien RetailTrends RetailRookies. Een jaar later kwamen de oprichters op de 30 under 30-lijst van zakenblad Forbes.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!