Aannemer nieuw Jumbo-dc in de problemen

Aannemer nieuw Jumbo-dc in de problemen

De aannemer die voor Jumbo in Nieuwegein een distributiecentrum voor versproducten bouwt, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Volgens Jumbo zijn de gevolgen te overzien. Dat meldt het AD.

Het bedrijf in kwestie, ASK Romein International B.V. uit Roosendaal, heeft financiële problemen. Daardoor ligt het werk in ieder geval dinsdag stil, ook op de Jumbo-locatie in Nieuwegein.

Volgens Jumbo hebben de financiële problemen bij de aannemer geen directe gevolgen. Omdat het om een nieuw distributiecentrum gaat, zal de situatie ook geen invloed hebben op de belevering van de winkels. De bouw van het nieuwe dc bevindt zich in een afrondende fase. 

Het bedrijf kwam naar eigen zeggen in de problemen door verliezen op projecten uit het verleden en door het uitblijven van betalingen van andere partijen. Daarom is uitstel van betaling aangevraagd, dat vrijdag ook werd verleend. Eerder bouwde ASK Romein een centrum voor bezorging van online boodschappen in Bleiswijk en het Jumbo dc voor houdbare producten in Nieuwegein dat vorige zomer opende.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!