2theloo naar veertien treinstations in België 

2theloo naar veertien treinstations in België 

Toiletwinkelketen 2theloo introduceert zijn concept op veertien grote stations in België. De komende periode worden bestaande toiletvoorzieningen gerenoveerd naar een nieuw toiletconcept.

Spoorwegmaatschappij NMBS heeft na een Europese offerteaanvraag voor het concept van 2theloo gekozen. Het toiletconcept mag voor minimaal acht jaar de sanitaire voorzieningen regelen voor veertien Belgische stations, waaronder Antwerpen Centraal en Brussel Centraal.

Het nieuwe toiletconcept heeft onder meer ruimere openingstijden. Ook komt er meer aandacht voor personen met een handicap en gezinnen. Zo is er een aparte ruimte met kindertoilet, magnetron en een ergonomische stoel om de fles te geven. Ook zijn alle toiletvoorzieningen volledig toegankelijk en komen er nachttoiletten.

De komende maanden worden bestaande toiletruimtes geleidelijk aan verbouwd. Sommige worden gedeeltelijk verbouwd, andere worden volledig gerenoveerd.

2theloo heeft inmiddels tweehonderd locaties in twaalf Europese landen. Het Nederlandse toiletbedrijf lijdt al jaren verlies en kende veel wisselingen in de top.

Eerder deze week werd bekend dat het Nederlandse toiletconcept One Hundred Restrooms van plan is om snel uit te breiden in Europa. Het bedrijf denkt door drie internationale samenwerkingen in één of twee jaar uit te groeien van zo’n 40 naar 100 vestigingen. 

Reacties 1


x y 13 apr, 14:27

Dit bedrijf zou eens aandacht moeten besteden aan het schoonmaken en houden van de toiletten in plaats van marketing. Paar keer bezocht bij een benzinestation langs de snelweg. De toiletten waren smerig en daar moet je ook nog vooraf veel voor betalen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!