Mama's Maaltijden haalt 1 miljoen op

Mama's Maaltijden haalt 1 miljoen op

Oud-RetailRookie Mama's Maaltijden heeft een bedrag opgehaald van 1 miljoen euro in tv-programma Dragon's Den. Investeerder Pieter Schoen gaat een partnerschap aan met het bedrijf. 

Voor de RetailRookie wordt het met het groeigeld mogelijk om een exclusieve samenwerking aan te gaan met XXL Nutrition. Met de verkoper van supplementen wil Mama's Maaltijden zogenaamde 'fitmeals' naar de schappen in de supermarkt brengen. "Wij zochten aan de ene kant een commerciële investeerder welke ons merk nog harder kan laten groeien. Anderzijds een partij welke ervaring heeft om een snelgroeiend bedrijf procesmatig goed neer te kunnen zetten", aldus het ondernemerstrio.

Via  investeringsmaatschappij Shoe Investments pompt Pieter Schoen het miljoenenbedrag in het Nederlandse bedrijf. Naar eigen zeggen is het de grootste investering die tot dusver in Dragon's Den is toegezegd.  

De gerechten van Mama's Maaltijden zijn vers gemaakt door koks. "Als smaak je USP is, moet je daar hoog op scoren en niet teveel tierelantijntjes erin stoppen.”
Lees hier het interview met de oprichters. Geen member? Kijk hier voor de opties

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!