Marketingdirecteur Nienke van de Streek weg bij Aldi

Marketingdirecteur Nienke van de Streek weg bij Aldi

Marketingdirecteur Nienke van de Streek is vertrokken bij Aldi. Dat bevestigt de supermarktketen na berichtgeving van reclamevakblad Adformatie.

"Ik ben niet meer werkzaam bij Aldi", staat in de automatische antwoordmail 'Uit Dienst' van Van de Streek. "Mijn werkzaamheden worden tijdelijk waargenomen door Jan Oostvogels." Oostvogels is de ceo van Aldi in Nederland. Aldi bevestigt het vertrek van Van de Streek, maar kan er volgens een woordvoerder niet meer over zeggen.

Van de Streek begon in 2016 als directeur sales en formule bij Aldi. In 2019 werd ze er marketingdirecteur. Een jaar later kwam Aldi voor het eerst sinds de entree in Nederland, in 1973, met commercials op televisie. Ook via social media laat de discounter sindsdien nadrukkelijk van zich horen.

"We waren vergeten", zei Van de Streek vorige maand in een interview met RetailTrends. "Aldi was niet meer top of mind, niet eens in de buurt. Onze vaste klanten wisten ons wel te vinden. Maar iedereen daarbuiten overwoog totaal niet om ook eens bij ons boodschappen te doen. Voor veel te weinig waren wij de primaire supermarkt en zaten we in de routine."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!