Toiletconcept 2theloo breidt uit in Europa

Toiletconcept 2theloo breidt uit in Europa

Toiletwinkelketen 2theloo breidt uit in Europa. Er komen locaties in Duitsland en Frankrijk bij, zegt ceo Chris Meijers in een gesprek met RetailTrends.

Het Amsterdamse bedrijf opent in Duitsland op tien plekken openbare toiletten bij een Autohof, een tankstation op maximaal een kilometer van de snelweg. “Het gaat om het Autohof van de toekomst”, legt Meijers uit. “Waar je kunt tanken en kunt gaan opladen, waar je kunt vergaderen én toiletteren.” Eind juni gaat de eerste open, de tweede volgt in het najaar.

In de Franse hoofdstad Parijs, waar 2theloo al op 13 plaatsen is te vinden, komt er dit jaar een locatie bij. Het gaat om de Champs-Élysées, vlak bij warenhuisketen Galeries Lafayette.

Na twee zware coronajaren ziet Meijers een zonnige toekomst voor 2theloo. “Het team is compleet, we bouwen aan het merk, we hebben nieuwe locaties, we maken operationeel weer geld. Er is een heel positieve vibe.” Lees hier het gesprek met MeijersNog geen member? Kijk dan hier voor informatie over een membership van RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!