Frederick Lukoff vertrokken als ceo Scotch & Soda

Frederick Lukoff vertrokken als ceo Scotch & Soda

Frederick Lukoff is gestopt als ceo van Scotch & Soda en begint als algemeen directeur bij het Franse Casablanca. Lukoff trok zo’n vier jaar de kar bij het modemerk uit Amsterdam. 

Onder de leiding van Lukoff zette Scotch & Soda vol in op expansie in het buitenland, van winkels in België en Duitsland tot de eerste locaties in China in 2022. Eerder dit jaar ging het modemerk uit Amsterdam failliet, waarna het werd doorgestart onder Bluestar Alliance

Op Lukoff’s LinkedIn-pagina valt op te maken dat hij kort na de doorstart al was vertrokken bij Scotch & Soda. Het is nog niet bekend of dat ook de reden is van het vertrek.

Bij Casablanca, een modelabel uit Frankrijk, krijgt Lukoff samen met creatief directeur Charaf Tajer de leiding in handen. Bij het merk heeft hij een soortgelijke missie: ook Casablanca moet internationaal beter op de kaart worden gezet.

Ook vóór Scotch & Soda was Lukoff al actief in de modebranche. Zo leidde hij zo’n tien jaar het Britse fashionlabel Stella McCartney. Daarvoor was hij director of business development bij Lanvin, een luxeconcern uit Parijs.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!