Sugo wil landelijke dekking in Nederland

Sugo wil landelijke dekking in Nederland

“Afhaal en bezorging vinden we ook belangrijk, maar vooral in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam hebben we op dat vlak veel concurrentie", vertelt Hugo Kruijssen aan RetailTrends.

Pizzaketen Sugo wil zijn footprint verder uitbreiden binnen Nederland. Medeoprichter Hugo Kruijssen vertelt aan RetailTrends dat de keten kijkt naar uitbreiding naar steden als Den Haag, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. 

Op moment heeft de pizzaketen full servicerestaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Sugo voert drie varianten van het bedrijf: eat-in restaurants, bezorging en shop-in-shops. Het bedrijf richt zich in zijn groei met name op de restaurants. “Afhaal en bezorging vinden we ook belangrijk, maar vooral in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam hebben we op dat vlak veel concurrentie.”

Sugo kwam in 2018 in handen van Hugo Kruijssen. “We zochten naar een concept waarmee we snel konden groeien en opschalen." Er werd dan ook direct hoog ingezet: jaarlijks moesten er tot zes restaurants bij komen. Dat lukte: na het eerste jaar stonden er vijf full service restaurants, allemaal met zwarte cijfers. 

Volgens Kruijssen is het concept vooral tijdens de lockdowns hard gegroeid. Inmiddels heeft Sugo vijf restaurants, vijf bezorg- en afhaallocaties en drie bezorghubs. 

Kruijssen doet nog geen uitspraken over het buitenland. “Ik vind dat je eerst in Nederland een goede dekking moet hebben, voordat je escapades naar het buitenland maakt. Eerst maar eens alles op orde hebben.”

Lees in dit interview hoe Sugo van alle markten thuis is.


Geen member? Kijk hier naar de mogelijkheden

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!