Henk Ziengs heeft aandelen in Beter Bed

Henk Ziengs heeft aandelen in Beter Bed

Scapino-baas Henk Ziengs heeft in de afgelopen twee jaar voor minstens 2,3 miljoen aan aandelen gekocht in Beter Bed. Dat staat gelijk aan zo'n 3 procent.

Dat laat Ziengs weten aan Quote. “Beter Bed verkreeg onze aandacht vanwege hun nieuwe koers en de aanwezigheid van het daadkrachtige management. Vanuit retailperspectief zagen en zien we kansen voor deze innovatieve onderneming”, aldus Ziengs. Zijn belang is in de afgelopen twee jaar opgebouwd.

Zodra Ziengs zijn aandelen verkoopt, zou die investering in waarde kunnen verdubbelen. Investeringsmaatschappij Torqx Capital probeert momenteel het grootste deel van de aandelen op te kopen. Het private-equitybedrijf biedt 6,10 euro per aandeel. Als Ziengs tot verkoop zou overgaan, zou dat kunnen oplopen tot 5,1 miljoen euro.

Maar of hij de aandelen gaat verkopen is niet bekend. “Wat de toekomst gaat brengen, weten ook wij nog niet. De halfjaarcijfers zijn in ieder geval veelbelovend. We beraden ons en zien uit naar de aandeelhoudersvergadering."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!