Directeur winkeloperatie vertrekt bij Plus

Directeur winkeloperatie vertrekt bij Plus

Directeur winkeloperatie Maarten Ebben legt na een jaar zijn functie bij Plus neer. Hij zwaait per 1 oktober af bij de supermarktketen. 

Het is nog niet bekend wie hem opvolgt. “Het is erg jammer”, zegt Ebben in een gesprek met Distrifood. Verder gaat hij niet in op de reden van zijn vertrek. Volgens een woordvoerder van Plus is het vertrek ‘in goed overleg’ besloten. 

Volgens de supermarktketen heeft Ebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van Coop tot aan de fusie met Plus. Voordat hij vorig jaar bij Plus kwam, werkte hij eerst twaalf jaar voor Coop. Ook daar was hij directeur winkeloperatie. 

Reacties 1


Leonard Van Liere 26 sep, 17:47

Na Coop nu kennis gemaakt met enkele Plus filialen. Overduidelijk gebrek aan voorraad en zeer slechte aanprijzingen van de weekaanbiedingen. Vele keren alleen op slecht zichtbare automatisch schap-prijskaartje waardoor aanbiedingen met aantallen ( bijvoorbeeld 2de voor……) niet gezien worden en de kassa (terecht) geen aanbieding geeft. Slordig of opzet ? Kennis van het personeel ( in vergelijking met de Coop) bedroevend

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!