Uber Eats en Getir rollen samenwerking uit buiten VK

Uber Eats en Getir rollen samenwerking uit buiten VK

Uber Eats en Getir gaan hun samenwerking uitrollen buiten het Verenigd Koninkrijk. Verwacht wordt dat Nederland en Duitsland op korte termijn volgen, melden de maaltijdbezorger en flitsbezorger aan TechCrunch.

Consumenten kunnen dankzij de samenwerking boodschappen doen bij Uber Eats. In het Verenigd Koninkrijk houdt het partnership in dat het aanbod op het platform bestaat uit zo'n 2.000 food- en non-foodproducten van Getir. Vanuit darkstores leveren Uber Eats-bezorgers de boodschappen aan klanten. Ook kan men er via het bestelplatform voor kiezen om de bestelling zelf op te halen in een darkstore.

De samenwerking moet uiteindelijk worden uitgerold tot alle markten waar de 2 partijen actief in zijn. De precieze details van de samenwerking in Nederland zijn dus nog niet bekend.

Uber Eats ziet on demand boodschappen als een steeds belangrijker onderdeel van het bedrijfsmodel. In Nederland ging Spar Getir al voor: sinds eerder deze maand zijn zo'n 900 producten van de supermarktketen op het bestelplatform te vinden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!