Boekenplank: 5 leestips voor elke retailer

Boekenplank: 5 leestips voor elke retailer

Elke maand duikt RetailTrends de boeken in: welke moet elke retailer gelezen hebben? En wat zijn de lievelingsboeken van ceo's en ondernemers? 

Deze keer het favoriete boek van...  Marcel van der Heijden, founder van Karma Kebab.

 

"In de vakantietijd lees ik het liefst zo min mogelijk dingen die met ‘de business’ te maken hebben. Want juist door fictieboeken te lezen gaat mijn creativiteit weer heerlijk stromen. Daarbij heb ik al sinds jongs af aan een grote voorkeur voor (politie)thrillers. Het laatste boek dat ik op mijn Kobo Plus heb gedownload was ‘Blood Moon’ van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Deze boeken over de politieman Harry Hole die woont en werkt...

Elke maand duikt RetailTrends de boeken in: welke moet elke retailer gelezen hebben? En wat zijn de lievelingsboeken van ceo's en ondernemers? 

Deze keer het favoriete boek van...  Marcel van der Heijden, founder van Karma Kebab.

 

"In de vakantietijd lees ik het liefst zo min mogelijk dingen die met ‘de business’ te maken hebben. Want juist door fictieboeken te lezen gaat mijn creativiteit weer heerlijk stromen. Daarbij heb ik al sinds jongs af aan een grote voorkeur voor (politie)thrillers. Het laatste boek dat ik op mijn Kobo Plus heb gedownload was ‘Blood Moon’ van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Deze boeken over de politieman Harry Hole die woont en werkt in Oslo nemen mij altijd heerlijk mee richting Scandinavië voor een goed avontuur. Ik kan me daar dan heerlijk een paar uur in verliezen en voor je het weet is het alweer tijd voor de aperitivo."

Blood Moon - Jo Nesbø

€15,99

Boekentips

1. A diamond in the rough

Heel veel bedrijven hebben de intentie klantgericht te zijn, maar slechts weinig spelers slagen erin de klant écht gelukkig te maken. De sleutel tot succes is het uitbouwen van een klantgerichte cultuur, waarin zowel de leiders als de medewerkers zich bewust zijn van hun rol tegenover de klant.

Steven Van Belleghem
€34,99

 

2. Salestech

Social media, CRM-systemen, kunstmatige intelligentie: wie slim gebruikmaakt van alle technologische mogelijkheden bereikt meer klanten, versnelt het verkoopproces en verkoopt meer. Dit boek beschrijft hoe salestech werkt en hoe je verkoopondersteunende technologieën kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.

Hanneke Vogels
€29,95

3. Elon Musk

Deze biografie vertelt het verhaal van een van de meest fascinerende en controversiële ondernemers van deze tijd: Elon Musk. Een baanbrekende pionier die de wereld naar het tijdperk van elektrische voertuigen, private ruimtevaart en kunstmatige intelligentie heeft geleid.

Elon Musk
€29,99

4. The virtual economy

Het internet staat voor een revolutie. Web3 is een verzamelnaam geworden voor de visie van een nieuw, beter internet. En welke kansen biedt de metaverse voor bedrijven? Dit boek leidt je door de verschillende ontwikkelingen.

Jeremy Denisty, Dado Van Peteghem
€34,50

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 37.500 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!