'BCC's bezorgdienst start niet door'

'BCC's bezorgdienst start niet door'

Er is geen nieuwe eigenaar gevonden voor de bezorgdienst van BCC, Home Delivery & Installation. Hoewel Dynalogic werd genoemd als mogelijke kandidaat, maakt het aparte bedrijfsonderdeel geen doorstart. Wel neemt Coolblue een deel van de medewerkers over.

Dat blijkt uit interne berichten die RTL Z heeft ingezien. Tot nu toe hoopten de curatoren op een gedeeltelijke doorstart, waarin een deel van de winkels, de bezorgdienst en de webshop nog apart zouden worden overgenomen. Daarom werd Dynalogic meermaals aangehaald als voor de hand liggende overnamekandidaat voor de bezorgdienst. Nu blijkt dat dit niet doorgaat, en dat het bedrijfsonderdeel ophoudt te bestaan.

Winkels verdelen
Het is nog niet bekend of en hoeveel winkels er worden doorgestart. Naar verluidt heeft MediaMarkt interesse in 10 locaties, en ook Coolblue zou een onbekende hoeveelheid winkels willen overnemen. Uit de interne berichten blijkt dat de elektronicareus een deel van de bezorgmedewerkers wil overnemen. Het is nog niet bekend wat er met de overige medewerkers gaat gebeuren. 

Vorige week werd de faillissementsverkoop in de winkels op pauze gezet, wegens onveilige situaties voor het personeel. Door de hoge kortingen was het erg druk in de winkels, waardoor er een grimmige sfeer ontstond. In sommige winkels (met voldoende voorraad) is de verkoop hervat; zaterdag zou de laatste dag van de faillissementsverkoop ingaan. 

Reacties 1


Jaap Mooi 2 nov, 11:50

De overname van o.a. Filiaal Nijmegen locatie in W.C. Dukenburg is een uitstekende keuze, bij het beschikbaar komen na de uitbreiding van het winkelcentrum is gekozen voor BCC
de ondernemers vereniging had destijds voorkeur voor Mediamarkt, nu na jaren gaat het er toch van komen .

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!