Hallhuber hoopt merkrechten te verkopen

Hallhuber hoopt merkrechten te verkopen

Hallhuber doet nog een laatste reddingspoging en hoopt een koper te vinden van de merkrechten. Volgens TextilWirschaft zijn er 3 geïnteresseerden in de merkrechten van het bedrijf.

Alle geïnteresseerden zijn bekende namen uit de (Duitse) branche: damesmodemerk Betty Barclay Group, modewebshop Görtz en een investeringsmaatschappij die wil samenwerken met een oud-bestuurder van Hallhuber.

Het Duitse modemerk ging eind mei voor de tweede keer failliet en vroeg een zogenoemde insolventieprocedure onder zelfbestuur aan. Het bedrijf probeerde een oplossing te vinden om het bedrijf te redden, maar dat mislukte. De webshop ging direct na het faillissement al op slot. In 2019 deed Gerry Weber het merk van de hand. 

Volgens het Duitse medium behoort een doorstart niet tot de mogelijkheden. Onlangs kondigde Hallhuber aan de laatste 112 winkels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te sluiten. Eind oktober sloten de laatste filialen hun deuren. In totaal had het modemerk 200 winkels. De kans dat Hallhuber terugkeert naar de winkelstraat, acht eigenaar en directeur Rouven Angermann klein. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!