Under Armour opent locatie in Mall of the Netherlands

Under Armour opent locatie in Mall of the Netherlands

Sportmerk Under Armour heeft een nieuwe winkel geopend in Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarmee is de opening van de tweede brandstore in Nederland een feit. 

Het afgelopen jaar heeft Under Armour 6 winkels geopend in de EMEA-regio. Het sportmerk heeft meer dan 200 winkels in dat gebied en wil zijn aanwezigheid in deze regio blijven uitbouwen. Eind vorig jaar opende het sportmerk een winkel in Amsterdam, op het Koningsplein. 

De winkel in Mall of the Netherlands beschikt over sportartikelen voor mannen en vrouwen. Ook worden alle Under Armour-schoenen ruimer gepresenteerd. Daarnaast zijn er digitale schermen geplaatst, waar klanten meer informatie kunnen krijgen over producten. 

Vorige maand werd bekend dat het aantal bezoekers van Mall of the Netherlands met 20 procent is toegenomen in het afgelopen jaar. Ook viel het op dat er op sportgebied flinke stappen zijn gezet in het winkelcentrum. Zo lanceerde New Balance er een nieuw retailconcept en opende Footlocker Kids er zijn deuren. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!