'Meerdere geïnteresseerden voor Perry Sport, Aktiesport en Sprinter'

'Meerdere geïnteresseerden voor Perry Sport, Aktiesport en Sprinter'

Er hebben zich diverse geïnteresseerde partijen gemeld voor een (gedeeltelijke) doorstart van Sports Unlimited Retail, het bedrijf achter Perry Sport, Aktiesport en Sprinter. Dat meldt curator Kees van de Meent aan De Ondernemer.

Het is nog niet bekend of de partijen interesse hebben in een volledige doorstart van het bedrijf, of dat Sports Unlimited in delen wordt verkocht. Ook is het volgens Van de Meent nog niet duidelijk hoe serieus de belangstelling is - deze week verwacht de curator hier meer helderheid over.

Vorige week woensdag werd Sports Unlimited failliet verklaard. Daaronder vallen in totaal 52 winkels van de 3 formules: 23 van Sprinter, 12 van Perry Sport en 17 van Aktiesport. De winkels blijven vooralsnog geopend om de resterende voorraden te kunnen verkopen; van onlineverkoop zou geen sprake meer zijn. Ook kunnen klanten geen aankopen meer retourneren.

De Nederlandse sportwinkelketens lijden al jaren verlies. In de afgelopen jaren werden al diverse filialen gesloten. Perry Sport en Aktiesport gingen in 2016 ook al failliet. De formules werden toen doorgestart door JD Sports. De Nederlandse winkels van JD Sports worden niet getroffen tijdens het faillissement.

Reacties 1


Hubert T 11 dec, 19:52

Zou fijn als Sprinter door kan gaan. Winkel in Breda is top.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!