Handyman failliet verklaard

Handyman failliet verklaard

Handyman, een winkelketen voor onderdelen en accessoires, is failliet verklaard. De winkels blijven voorlopig geopend.

Het faillissement heeft betrekking op de 38 eigen filialen van Handyman. De retailer heeft ook 10 franchisezaken die hierbuiten vallen. Over de oorzaak van het faillissement is nog niets duidelijk, zegt curator Bart Louwerier tegenover RTL Z. "De winkels proberen we open te houden om ook de mogelijkheden voor een doorstart te onderzoeken." Bij Handyman werken ongeveer 100 mensen.

Handyman bestaat dit jaar 50 jaar. Het assortiment bestaat uit onder meer stofzuigerzakken, stekkers, kabels en allerhande onderdelen. Handyman maakt deel uit van de Elka Pieterman Group, een internationale groothandel met vestigingen in 12 Europese landen, Australië en China.
 

Reacties 2


Ernst Schouten 25 jan, 13:25

Helaas jaagt men de consument zo naar het “internet” huidige formule voor bedrijven past niet meer in deze tijd, helaas.


Leonard Van Liere 26 jan, 11:21

Handyman had allang naar andere vestigingsplekken moeten zoeken. De bij mij bekende handymans zitten in (bijna) voetgangersgebieden en betaald parkeerplekken. Op zoek naar een onderdeeltje rijd ik graag naar een “industrieterrein” maar waag ik mij niet in “de stad”

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!