Ecoalf keert terug op Nederlandse bodem

Ecoalf keert terug op Nederlandse bodem

Het Spaanse modemerk Ecoalf heeft een vestiging geopend in Nederland. Op Instagram maakt de Designer Outlet Roermond bekend dat de winkel sinds afgelopen vrijdag open is.

Daarmee keert het Spaanse modemerk terug naar Nederland. In de zomer van 2020 werd de Nederlandse winkel van het bedrijf failliet verklaard. Het betrof toen de eerste en enige winkel van het merk in ons land. Ecoalf zat toen nog geen jaar in ons land met een fysieke winkel.

Het Spaanse Ecoalf pioniert sinds 2009 met fashionitems die volledig van gerecycled vuilnis gemaakt zijn. "De mensheid zal altijd afval produceren en als we niets veranderen aan de manier waarop we daarmee omgaan, zal de hoeveelheid alleen maar toenemen", vertelde oprichter Javier Goyeneche in 2019 aan RetailTrends.

Ecoalf opende een jaar geleden ook een winkel in Madrid. De winkel bootst op die manier een interieur na van gesmolten gletsjers. Muren, planken en tafels in de winkel zijn gemaakt van 3,3 ton hergebruikt plastic afval. Bekijk die winkel hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!