Vini Mini haalt half miljoen op

Vini Mini haalt half miljoen op

Babyvoedingsbedrijf Vini Mini heeft 500.000 euro opgehaald met een nieuwe investeringsronde. Met het geld wil de startup verder opschalen en de leidende speler worden in preventieve kindergezondheidszorg.

Vorige week werd al bekend dat Donor Impact Invest Fund (DIIF) één van de nieuwe investeerders was. Ook Rabobank en Antler hebben bijgedragen aan deze investeringsronde. Die laatste partij investeert 100.000 euro doordat Vini Mini de Fem-startup award 2023 won.

Vini Mini richt zich op de onlineverkoop van voeding en supplementen voor baby's met een voedselallergie. De startup begon in 2022 met de verkoop via zijn webshop. Sinds kort is het bedrijf ook gestart met wholesale en zijn de producten ook te vinden in de (online)schappen van DA, Bol, De Online Drogist en diverse apotheken.

Oprichters Jozien Boersma en Laurie Lancee hebben een nobel streven: voedselallergieën onder baby’s de wereld uit helpen. In dit Startup van de maand-interview leggen de founders uit hoe missie en ambitie elkaar vinden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!